Vidensdatabase - få svar på de mest gænse spørgsmål


404 redirect til fil Print 0

Du vil gerne at besøgende på din side, bliver mødt af din egen custom fejl 404 fra .index.php. Det løser vi her.

Log på cPanel og gå ind i Filhåndtering.
Åben folderen der tilhører det domæne du ønsker at lave dette på.
Her skal du oprette en .htaccess fil. Ligger der allerede en, så gem og slet denne.
Åben den nye .htaccess og indtast følgende:


Husk at være opmærksom på hvilken PHP version dit webhotel er sat op med.

Sådan, nu har du lavet en 404 redirect til fil.

 

« Tilbage

Stadig brug for hjælp?

Fandt du ikke det du ledte efter?

Vi svarer som regel indenfor 24 timer ved at fange os enten på support@yayhosting.dk eller via chatten.

Kontakt YayHosting.dk