Hvilke protokoller skal du vælge? Vi understøtter både IMAP og POP3 på vores mailservere. Det er god ide at kende forskellen mellem... Hvor meget plads har hver mailkonto? Som kunder hos os får du et cPanel kontrol med dit webhotel. Med cPanel har brugeren rettigheder... Hvordan kan jeg administrere mine mailkonto? Du skal tilgå kontrolpanelet(cPanel). Herinde skal du vælge ”Mailkonti”, vælg den e-mail, som du... Indstil SpamFri til at godtage forskellige filtyper Du har lige modtaget en .zip fil med en executable fil i på mail. Eller det troede du.... Jeg kan ikke sende mails fra mit mailprogram - hvorfor? Nogle internetudbydere blokerer for port 25 som bruges til afsendelse af e-mails (SMTP). TDC /... Opsæt en catch-all-adresse Catchall eller standardadresse? Det hedder noget forskellige hos alle udbydere. Men som navnet... Opsætning af SPF, DKIM og DMARC Først vil det være nærliggende lige at fortælle hvad er SPF egentlig er for noget. Så hvad er... Opsætning af e-mail (Outlook 2016, 2019 og 365) Først skal du have Outlook programmet nede ned fra Microsoft 365. Bemærk, Windows computere har... Opsætning af e-mail på Thunderbird Her er trinene til at opsætte en e-mail-konto med Thunderbird på Windows:1) Åbn Thunderbird på... Opsætning af e-mail på iPhone Her er trinene til at opsætte en e-mail-konto på din iPhone: 1) Åbn "Indstillinger" på din... Sådan frigiver du mails i SpamFri Du har måske oplevet at der er mails der er blevet sendt til dig, men du modtager dem aldrig.... Sådan opretter du en daglig rapport i SpamFri Du modtager måske mange spam mails som ender i karantæne, og en enkelt gang imellem er der altså... Sådan skifter du koden til din indbakke Du har garanteret prøvet det før, du har glemt koden til din mail og skal have den gendannet....