Hvordan får jeg DNSSEC på? Print 0

Ønsker du at sikre dit domæne med DNSSEC så klares dette med et par klik i kontrolpanelet.

1) Først logger du ind i kundeområdet.

2) Så tilgår du kontrolpanelet (cPanel) - det er også muligt at logge direkte på kontrolpanelet hvis hellere vil det.

3) Så finder du afsnittet "Domæner" og vælger "Zone Editor"

Domæner

4) Hvis du har mere end ét domæne vælger du hvilket

Zones

5) Herefter klikker du på "Create key" og igen på "Opret"

DNSSEC

Opret DNSSEC

5) Til sidst skal du blot indlæse DS nøglen hos domæne registrar. F.eks DK-Hostmaster.

Du er velkommen til at kontakte vores support hvis du er i tvivl.