Vidensdatabase - få svar på de mest gænse spørgsmål


Hvordan tilføjer jeg et nyt betalingskort? Print 0

Du har fået nyt betalingskort og vil gerne have tilføjet det til din konto, men hvordan gør man lige det?

Det kigger vi nærmere på her.

 

Start med at log ind på din profil Login

Når du er logget ind og står på Dashboardet vælger du Betalingsmetoder ude til venstre.

Når dette er gjort trykker du på Tilføj nyt kreditkort

Nu kan du indtaste dine kort oplysninger og trykke Gem ændringer.

 

Sådan, det var det. Nu har du tilføjet dit nye betalingskort.

« Tilbage

Stadig brug for hjælp?

Fandt du ikke det du ledte efter?

Vi svarer som regel indenfor 24 timer ved at fange os enten på support@yayhosting.dk eller via chatten.

Kontakt YayHosting.dk