Læsetid: 1 minut Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvordan refererer man til en hjemmeside?

Der kan være flere scenarier, hvor du gerne vil referere til en hjemmeside som kilde. Oftest vil det være i forbindelse med eksempelvis en eksamensopgave, i en nyhedsartikel eller på anden måde for at underbygge argumenter, facts og skabe troværdighed. Men i takt med, at digitale medier bliver mere og mere udbredte, ses der også referencer til hjemmesider i flere og flere sammenhænge.

Der er intet til hinder for at referere til en hjemmeside. Du skal naturligvis stadig huske en god kildekritik, men derudover er selve formalia til reference ret nem og overskuelig.

Hvis du skal referere til en hjemmeside som kilde, er det vigtigt, at du nævner følgende ting:

  • Forfatter og titel
  • Internetadressen
  • Den dato, hvor du så hjemmesiden

På den måde skaber du nemlig gennemsigtighed om kilden for læseren.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).