ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvordan laver man en hjemmeside?

Alle kan lave en hjemmeside. Det behøver ikke nødvendigvis at kræve teknisk viden medmindre, at du vil kode den selv. Der er nemlig mulighed for bare at vælge at bygge den op ud fra forskellige skabeloner fra det web hosting firma, som du vælger. Læs her hvordan du kan lave en hjemmeside.

Find et domænenavn og registrer det

Det første du skal tænke på, når du skal starte din egen hjemmeside, er at finde et godt domænenavn. Det skal være nemt for dine kunder at finde din virksomhed på nettet, så her skal du gerne bruge lidt tid. Tænk gerne over hvilken forventning, der ligger til dit domænenavn. Når du har fundet det perfekte domænenavn, så skal du sørge for at registrere det.

Find en virksomhed, der kan hoste din hjemmeside

Det er essentielt at finde et godt web hosting firma, når du skal lave en hjemmeside. Du vil ofte skulle betale hver måned til din web host, og prisen afhænger meget af størrelsen på din hjemmeside og de forskellige firmaer.

Planlæg indhold til din hjemmeside

Planlægningen af indholdet til din hjemmeside skal gerne komme før selve designet. På den måde kan hjemmesiden bygges op efter indholdet. Tænk gerne på, om der skal være et slogan og hvilke billeder, du kunne tænke dig at bruge. Måske skal der være informationsgrafik eller citater fra tilfredse kunder osv.

Design af hjemmesiden

Når hjemmesiden skal designes, så har du enten mulighed for at vælge at gøre det selv eller for at få en webudvikler til at gøre det for dig. Det kan være en god idé at bruge en professionel webudvikler, hvis du ikke selv har erfaring med at bygge hjemmesider eller med design og marketing generelt.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.