ClockLæsetid: 3 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvordan får jeg en professionel hjemmeside?

Hjemmesider vinder mere og mere frem i den digitale verden. Det er en god måde at få dit produkt eller din service formidlet ud til din målgruppe. En professionel hjemmesideprogrammør kan formidle indhold og efterleve behov for funktioner, så du får den mest optimale hjemmeside. Vi forbereder dig til samarbejdet om din nye professionelle hjemmeside, samt hvad en professionel hjemmeside koster.

Hvad skal en hjemmeside indeholde?

Gør dig nogle overvejelser, inden du kontakter det firma, der skal lave din hjemmeside. Det kan have en positiv indflydelse på, hvad en professionel hjemmeside koster, at du har forberedt noget indhold selv. Lav eventuelt en brainstorm ud fra nedenstående punkter.

En hjemmeside bør som minimum indeholde:

  • Kontaktinformation
  • Om os
  • Information om produktet/servicen
  • Persondatapolitik

Ved salg af produkter/services, tilføjes der:

  • Mulighed for køb
  • Handelsbetingelser

En professionel hjemmesideprogrammør kan også indarbejde SEO, brugervenlighed og tænke din målgruppe ind. Det har selvfølgelig indflydelse på, hvad en professionel hjemmeside koster, hvor mange timer programmøren skal lægge i arbejdet.

Hvilken type hjemmeside, skal jeg bruge?

Der findes mange typer hjemmesider, men nedenfor kan vi nævne de mest kendte og brugte.

Webshop

Webshop er en handelshjemmeside, hvor du får kunderne til at gennemføre køb af dine produkter eller services.

Blog

Blogs er hjemmesider med artikler om alt mellem himmel og jord.

Visitkorthjemmeside

Visitkorthjemmesider er en hjemmeside, hvor dit firmanavn og din kontaktinformation er listet op.

Portfolio hjemmeside

Portfolio hjemmeside er fotos, du selv tager og viser frem. Du kan opfordre til køb eller blot videreformidle din kunst.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Baseret på dit indhold og behov ud fra ovenstående punkter, vil den professionelle hjemmeside programmør give dig en pris. Prislejet kan ligge mellem 10.000-40.000 uden moms. En visitkort hjemmeside ligger i den billigste ende og en webshop i den dyreste.

En webshop kan komme til at koste mere - alt efter funktionsbehov. Hvis du ønsker løsninger som nyhedsbreve, opfølgning på kurv, udvidet kategori funktion, mv., vil arbejdet ligeledes tage længere tid for programmøren.

Start med at tage en snak med hjemmesideprogrammøren om, hvad dit budget er, samt tidshorisonten for arbejdet. På den måde har I forventningsafstemt på forhånd og begge parter undgår

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.