ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 05-02-2024

Hvem ejer React og hvad er det?

React, også kendt som React.js eller ReactJS, er et open-source JavaScript-bibliotek, der bruges til at opbygge brugergrænseflader til webapplikationer. Det blev udviklet og ejes af Facebook, Inc. React blev først frigivet som open-source i 2013 og er siden blevet vedligeholdt og videreudviklet af et stort community af udviklere.

React er et populært værktøj inden for webudvikling og bruges til at oprette dynamiske og interaktive brugergrænseflader. Det er kendt for sin komponentbaserede arkitektur, hvor brugergrænsefladen er opdelt i genanvendelige komponenter, der kan opdateres dynamisk, når data ændres. React bruger en virtuel DOM (Document Object Model) til at forbedre ydeevnen ved at minimere direkte manipulation af den faktiske DOM.

Selvom React ejes af Facebook, er det open-source-software, hvilket betyder, at det er tilgængeligt for alle udviklere uden omkostninger, og de kan bidrage til dets udvikling. React har en stor og aktiv brugerbase og er blevet vedtaget af mange teknologivirksomheder og udviklere over hele verden til at bygge moderne webapplikationer og brugergrænseflader.

I tillæg til React.js har Facebook også udviklet React Native, der er et værktøj til at bygge mobilapps ved hjælp af React.js-syntaksen. React og React Native har haft en betydelig indflydelse på moderne webudvikling og mobilappudvikling, og de fortsætter med at være vigtige værktøjer i industrien.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).