ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er webmail?

Webmail er en internetbaseret kommunikationsmetode. Du kan via en internetside sende en mail, som modtageren så kan læse på sin webmail eller lignende.

Webmail stilles til rådighed af forskellige udbydere, som har hver deres set up i forhold til mailsystemet. Dog er webmail konceptet i store træk det samme. Ved oprettelse vælges der et mailnavn, som skal leve op til nogle forskellige krav, samt ikke være taget i forvejen af andre brugere af mail.

Denne webmail kan du så tilgå fra alle devices, som har internet. Du kan derfor både tjekke, sende og modtage mails hvor end du vil, hvis blot du har en internetforbindelse til rådighed.

Ved at have en internetbaserede mail vil man ofte involvere sig i et internetbaseret firma, som fordi de tilbyder denne mailservice vil tilbyde dig en række reklamer. Disse reklamer er oftest valgt ud fra dine søgninger og anden tidligere internethistorik. Disse data indgår i en række algoritmer, som er lavet til at målrette specielt indhold til dig og dine interesser.


Vi benytter RoundCube

RoundCube er en af de største og mest udviklede opensource webmails der findes. Af samme årsag har vi valgt at benytte denne.

Du kan se mere om vores webmail i vores vidensdatabase/supportartikler her.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).