ClockLæsetid: 3 minutter Sidst opdateret: 28-12-2022

Hvad er søgemaskineoptimering?

Søgemaskineoptimering eller SEO beskriver den praksis at skrive tekster og ord til søgemaskiner.

Du har en hjemmeside, der ikke får mange besøg. Hvad gør du forkert?

Du har ikke søgemaskineoptimeret. Du har ikke skrevet indholdet på din side, så søgemaskinerne vælger din hjemmeside over andre hjemmesider, når der søges efter din hjemmeside eller din service.

Hjemmesiden stiger til tops

Alle virksomheder ved, hvor vigtig søgemaskineoptimering er. Ingen virksomheder kan overleve uden.

En stor portion af alle onlinesalg starter ved Google. Meget få køber noget på Google, men søgemaskinen hjælper dem videre til den rette hjemmeside.

Du eller en kunde søger på “billig cykel”. Nu kommer en masse bud op på forskellige hjemmesider, der sælger cykler. Der kommer også bud helt øverst, hvor der står annonce.

Annoncerne er dyre for virksomheden. Derfor ansætter virksomheden en SEO-specialist eller hyrer en marketingsvirksomhed, der kan på dem til tops på hjemmesiden.

Nu får virksomheden kunder direkte fra søgemaskinen. Dermed behøver kunderne ikke specifik søge på jeres domæne, finde jer gennem sociale medier eller annoncer på andre hjemmesider.

Hold hjemmesiden opdateret og relevant

For små 10 år siden var SEO også relevant for virksomhederne, men ikke mange brugte det. Kendskabet var ikke særlig stort og salget online var heller ikke i nærheden af det onlinesalg, vi ser i dag.

Finder du en gammel hjemmeside, som ikke er fulgt med tiden, vil du også finde en forældet SEO-strategi. Dengang handlede det blot om at fylde så mange ord på, som muligt. Skrev du “billig cykel” 100 gange, ville du stige til tops – dog var der også andre kriterier på internettets tidlige stadie.

Nu straffer Google dig for at skrive ordet for ofte. Dit søgeord må maks. nævnes to gange pr. 100 ord. Derudover skal det indgå så naturligt som muligt i den tekst, I har på hjemmesiden eller bloggen.

De rigtige besøgende på hjemmesiden

Pludselig bliver ordene, I vælger om jer selv vigtige og sælgende. For hvad søger jeres kunder mon på?

I kan finde forskellige hjemmesider, hvor jeres søgeordsanalyse kan starte. Det handler om at finde de rette kunder og kende jeres virksomhed godt.

Er “billig cykel” virkelig det bedste søgeord til jeres virksomhed, hvis I sælger dyre racercykler? Sådanne og lignende spørgsmål skal grundigt overvejes, når du skriver tekster til din hjemmeside.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).