Læsetid: 1 minut Sidst opdateret: 29-01-2024

Hvad er shortcodes?

Med shortcodes kan du nemt tilføje avancerede elementer til din hjemmeside uden at skulle fordybe dig i kompleks programmering, hvilket gør dem enormt populære. De kan sammenlignes med tastaturgenveje, som mange avancerede brugere foretrækker at bruge for at spare tid og for simpelthen at gøre opgaver nemmere.

Shortcodes giver dig mulighed for hurtigt og bekvemt at implementere forskellige features på din side. For eksempel kan nogle udvidelser til dit website kræve en shortcode for at virke ordentligt og for at lade besøgende se udvidelsens funktioner. Et andet eksempel er, når du skal formatere indhold og layout på din hjemmeside. Ønsker du at indsætte en kontaktformular, en tabel med priser eller interaktive elementer, kan en shortcode gøre dette muligt uden at du behøver at være en øvet HTML-programmør. På den måde kan du med lethed berige din hjemmeside med dynamisk indhold og gøre den mere tiltalende for dine besøgende.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).