ClockLæsetid: 3 minutter Sidst opdateret: 02-01-2023

Hvad er Office 365?

Office 365 eller Microsoft 365 er en samling af forskellige programmer fra Microsoft. Kender du til det, man kaldte Office-pakken, så kender du til noget af Office 365. Med Office 365 køber du bare ikke programpakken for et engangsbeløb. Du køber dig adgang med et abonnement.

Med Office 365 er du dækket hele vejen rundt, året rundt. Du kan skrive tekster, lave præsentationer, gemme filer, kommunikere og samarbejde. Du kan det hele, for der er mange programmer med i pakken.

Hvad er med i pakken?

Med i Office 365 får du Word, Excel, PowerPoint, Teams, Outlook, OneDrive og endnu mere. Med de programmer kan du lave det meste.

I Word kan du skrive tekster og lave tekstdokumenter. I Excel kan du lave regneark og sortere større mængder data. Med PowerPoint kan du lave flotte præsentationer, og du kan evt. arbejde sammen med kolleger om dem i Teams. I kan også skrive mails til hinanden med Outlook, og du kan til sidst gemme dine dokumenter og præsentationer i OneDrive.

Office 365 indeholder så mange muligheder, så du ikke har brug for andet, hvis du har nogle nogenlunde normale arbejdsopgaver. Programmerne kan dog ikke lave en god kop kaffe til dig, så du må stadig besøge din yndlingsbarista en gang imellem.

Hvem kan bruge det?

Office 365 er for alle. Det er genialt for større og mindre virksomheder, men også for private. Du kan bruge det for dig selv eller sammen med familien. Du kan bruge det til dit studie eller i din virksomhed.

Programmerne i Office 365 er nogle, som alle kan bruge og have gavn af. Tekstbehandling, mails og digital lagerplads er noget, alle kan bruge. Men om du sender officielle dokumenter i dine mails, skriver opgaver eller gemmer søde kattevideoer og private fotos, er op til dig selv.

Kort sagt er Office 365 smart for alle, som laver lidt på en computer. Det er en pakke med basis-programmer, som du slet ikke kan undvære. Uanset om det er til privat brug, uddannelse eller arbejde.

Vær effektiv

Du kan få en del fra hånden med Office 365. Programmerne kommer i en samlet pakke, og de kommer fra den samme udbyder. Det giver nogle fordele. Blandt andet, at de kan tale sammen. Du kan lave noget i ét program og bruge et andet program til at sende det eller arbejde videre med det.

Med en samlet pakke af programmer har du det nemmere. Du er dækket ind. Et enkelt program kan få dig langt, men du vil på et tidspunkt støde på noget, som det program ikke kan. Med en hel pakke af programmer kan du bare bruge et andet program.

Bliver du god til at udnytte programmernes funktioner, kan du blive meget effektiv. Du kan skrive dine opgaver effektivt og nemt, eller du kan klare dit arbejde både hurtigt og grundigt. Du kan samarbejde med kolleger eller studiekammerater, og du kan være sikker på, at du aldrig mister et dokument, fordi din computer går i stykker.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.