ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 05-02-2024

Hvad er nyt i HTML5?

Her er en kort og let forklaring på nogle af de vigtigste ændringer og funktioner i HTML5:

Semantiske elementer: HTML5 tilføjede nye "smart" elementer som hjælper med at organisere websider bedre, som områder til overskrifter, navigationsmenuer, artikler og fodnoter.
Video og lyd: HTML5 gjorde det muligt at inkludere videoer og lyd direkte på websider uden at bruge plugins som Flash.
Tegning med Canvas: Du kan nu lave billeder og animationer direkte i HTML-dokumenter ved hjælp af <canvas> og JavaScript.
Lokal lagring: HTML5 tillader websites at gemme data i din browser, så det kan bruges, selv når du er offline.
Realtime kommunikation: WebSockets i HTML5 giver mulighed for live, tovejskommunikation mellem din browser og serveren.
Geolokation: Hjemmesider kan nu få adgang til din fysiske placering via HTML5, hvilket er nyttigt til tjenester som kort og vejvisning.
Bedre formularer: HTML5 inkluderede nye input-typer og valideringsmuligheder for formularer, hvilket gør det lettere at indsamle data fra brugere.
3D-grafik: Med WebGL i HTML5 kan du oprette avanceret 3D-grafik i webbrowsere.
Responsivt webdesign: HTML5 hjalp med at fremme design af hjemmesider, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser og enheder.
Baggrundsopgaver: Web Workers gør det muligt at udføre opgaver i baggrunden uden at blokere hovedprogrammet, hvilket øger webapplikationens ydeevne.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).