ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 29-01-2024

Hvad er IPv6?

IPv6 er i bund og grund en ny type internetadresse. I modsætning til den gamle type, IPv4, som kun havde plads til 32 bits i adressen, har IPv6 plads til hele 128 bits. Det betyder, at der er plads til rigtig mange flere adresser i IPv6, faktisk så mange at det næsten er umuligt at forestille sig. Hver eneste dims, der kan gå på internettet, kan nu få sin helt egen adresse uden at vi løber tør.

IPv6 gør også internettet hurtigere og smartere. For eksempel kan det sætte sig selv op automatisk, så det bliver lettere for os at bruge. Plus, man behøver ikke længere bruge nogle komplicerede omveje for at få flere enheder på samme internetforbindelse, som man nogle gange skal med det gamle system. Og så er det ovenikøbet sikrere.

Så IPv6 er som at skifte fra en lille postkasse, hvor der kun er plads til en lille smule post, til en kæmpe stor postkasse, hvor der er plads til, ja, stort set alt det post du kan forestille dig. Og det er lige hvad vi har brug for nu, hvor næsten alt fra telefoner til ure og køleskabe vil på nettet.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan jeg selv opgrader? Du kan til enhver tid op og nedgrader direkte fra kundeområdet.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Desværre. Det er kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Har i et mailhotel? Vores MyHoteller er så billige at vi kan ikke tilbyde dem billigere uden webserver.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).