Læsetid: 1 minut Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er hosting?

Hosting er et koncept, der gør det muligt for dig at have din hjemmeside placeret ved et eksternt datacenter. Det vil ofte være en internetforbindelse, der kobler din hjemmeside sammen med datacenteret. På den måde har du altid mulighed for at tilgå din hjemmeside, når du er tilkoblet internettet. Du har muligvis allerede hørt om hosting, bare under navnet webhotel.

Når du anvender hosting, har du din hjemmeside placeret på et andet firmas server. Det betyder også, at du udliciterer det tekniske ansvar til en anden virksomhed. Hvis der derfor sker et uheld, og din hjemmeside går ned, er det ikke dit ansvar at få den på benene igen. Det vil der i stedet være et professionelt team, der tager sig af.

Teamet vil også kunne hjælpe dig med de andre tekniske problemstillinger, der måtte opstå. Derfor giver hosting dig mulighed for at koncentrere dig om din hjemmesides kerneopgave i stedet.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.