ClockLæsetid: 3 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er Google Analytics?

Har du hørt om Google Analytics, og er du blevet anbefalet at bruge det? Ved du bare ikke helt, hvad det egentlig er? Så lad os forklare dig det!

Google Analytics er et digitalt værktøj, der kan analysere din hjemmeside. Det kan holde øje med, hvor mange besøgende den får, og hvad de foretager sig. Det handler altså om brugeradfærd på hjemmesider. Det er et værktøj, der kan fortælle dig, hvordan din hjemmeside og dens enkelte dele klarer sig.

Det er et yderst praktisk og brugbart værktøj til alle med en hjemmeside. Er du ikke kommet i gang med at bruge Google Analytics endnu, så kan det kun gå for langsomt.

Værdifuld indsigt

Et værktøj, der holder øje med din hjemmeside og dens besøgende, er smart, fordi det giver dig værdifuld indsigt. Du finder ud af en masse ting, som du ellers ikke ville vide.

Når man har en fysisk butik, så kan man se de kunder, der kommer ind. Man kan holde øje med, om de kigger mest på den ene eller den anden hylde. Man kan se, hvor de har nemmest ved at beslutte sig for et køb. Sådan er det ikke på en hjemmeside – medmindre du bruger Google Analytics.

Viden er magt, siger man. Har du viden om dine besøgendes adfærd på din hjemmeside, så har du magten til at gøre den endnu bedre.

Et brugbart værktøj

Hvis du har en hjemmeside, vil vi anbefale dig at bruge Google Analytics. Det kan give dig nyttig indsigt, og det er et værktøj, du kan bruge til rigtig meget. Du kan nemlig bruge din indsigt til at foretage ændringer på hjemmesiden. Når du kan se, hvad der ikke fungerer, kan du lave om på det.

Det er meget nyttigt for dig at vide, hvordan din hjemmeside klarer sig. Hele idéen med at have en hjemmeside er at få nogle besøgende på den. Men de er ikke meget værd, hvis de forsvinder igen med det samme. Så du skal holde fast på dem.

Lær dine kunder at kende

Når du bruger Google Analytics, kan du lære dine besøgende og dine kunder at kende. Du kan se, hvad der interesserer dem, og hvad der får dem til at købe noget hos dig.

Din viden om dine besøgende kan du bruge til at forbedre din hjemmeside. Det er et løbende arbejde, som du aldrig bliver færdig med, men det kan give gode resultater. I en fysisk butik ville du måske flytte rundt på reoler eller varer eller anskaffe dig nye varer. På en hjemmeside kan du også flytte rundt på ting og lave andre ændringer.

Har du brug for hjælp?

Der er noget opsætning i Google Analytics, og man skal lære at tyde de tal, man får ud af det. Derfor kan det være lidt svært at komme i gang. Men vi hjælper dig gerne. Kontakt os endelig, så du kan begynde at lære din hjemmesides besøgende at kende. Det er også meget muligt, at vi kan hjælpe dig med andre forbedringer på din hjemmesid

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.