Læsetid: 1 minut Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er et webhotel?

Et webhotel fungerer på nogle måder på samme vis, som et almindeligt hotel. Et sted, hvor man kan være og opbevare sin ting. Flere kender også til begrebet ’hosting’, som dækker over det samme, som webhotellet.

Et webhotel er en platform, hvor der ligger hjemmesider og deres dertilhørende data. Et webhotel er hvor du som kunde lejer dig ind, og på webhotellet kan du opmagasinere din hjemmeside, og ikke mindst alt den data, som hører til din hjemmeside.

Hotellet er online, så det betyder at udefrakommende også kan tilgå den data, som du har liggende bag din hjemmeside, og dermed også har liggende på webhotellet.

En plads på webhotellet hører sammen med et domæne

Med til den lejede plads på webhotellet hører også et domæne. For at de rette skal kunne finde din side er det vigtigt med et målrettet og relevant domæne. Så kan rette vedkommende søge på domænenavnet, og på den måde finde vej til din hjemmeside samt de data, som ligger bag. Alt dette oplagret på webhotellet.

 

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.