ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 23-02-2023

Hvad er en website builder?

En website builder er et værktøj, der hjælper dig med at oprette en hjemmeside uden at have kendskab til koder eller webdesign. Det er en nem og hurtig måde at oprette en hjemmeside på, og det kræver ingen teknisk viden.

En website builder fungerer ved at give dig adgang til en række skabeloner, som du kan vælge imellem. Disse skabeloner er designet til at være både funktionelle og æstetisk tiltalende, så du kan oprette en hjemmeside, der ser godt ud og fungerer godt.

Derudover har de fleste website builders også et drag-and-drop interface, som gør det muligt for dig at flytte rundt på elementer på din hjemmeside. Dette gør det nemt at tilpasse din hjemmeside, så den passer til dine behov og ønsker.

En anden fordel ved website builders er, at de normalt kommer med hosting inkluderet. Dette betyder, at du ikke behøver, at bekymre dig om at finde et sted at hoste din hjemmeside, da det allerede er inkluderet i værktøjet.

Når du vælger en website builder, er det vigtigt at finde en, der passer til dine behov og ønsker. Der er mange forskellige værktøjer derude, og nogle kan være bedre egnet til bestemte typer hjemmesider end andre.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.