ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 23-02-2023

Hvad er en reseller hosting?

Reseller hosting er en form for webhosting, hvor en person eller et firma køber en større hostingpakke, og derefter sælger mindre hostingpakker til sine egne kunder. Det er en forretningsmodel, der giver mulighed for at tjene penge ved at videresælge hostingtjenester, samtidig med at man ikke behøver at bekymre sig om infrastrukturen og vedligeholdelsen af en webserver. En reseller hosting-konto fungerer normalt på samme måde som en almindelig hostingkonto, bortset fra at der er flere brugerkonti tilgængelige, og at der kan være forskellige kontrolpaneler til rådighed til administration af kundernes websteder. En reseller kan også sætte sin egen branding på hostingpakkerne, så det ser ud som om, at det er ham eller hende, der leverer hostingtjenesterne. Der er flere fordele ved reseller hosting. For det første kan man tjene penge ved at sælge hostingtjenester til sine egne kunder. For det andet kan man opbygge sit eget hostingfirma, som kan være en god forretning for dem, der ønsker at starte en online forretning. For det tredje giver reseller hosting mulighed for at have fuld kontrol over hostingmiljøet og kundernes websteder. En anden fordel ved reseller hosting er, at det ofte er billigere end at købe en dedikeret server eller en VPS (Virtual Private Server), som er mere velegnet til større websteder og onlinebutikker. Reseller hosting er mere velegnet til mindre websteder, personlige blogs og mindre virksomheder. Alt i alt er reseller hosting en god mulighed for dem, der ønsker at starte en hostingforretning eller tilbyde hostingtjenester til deres egne kunder. Det er en forretningsmodel, der giver mulighed for at tjene penge og have fuld kontrol over hostingmiljøet.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.