ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er en Microsoft konto?

Microsoft er en af verdens største virksomheder inden for IT og har været det igennem mange år. Siden grundlæggelsen i 1975 har virksomheden arbejdet på at forbedre sine tjenester som f.eks. operativsystemet Windows. De har konstant udviklet nye produkter og arbejdet på at optimere de gamle.

Alle deres produkter ligger nu kun tilgængeligt for dem, der vælger at oprette en Microsoft konto. Kontoen giver dig adgang til produkter såsom Outlook.com, Skype, Microsoft Store, Office, Xbox Live, OneDrive, Bing, Windows og MSN.

Hvad kan du bruge din Microsoft konto til?

Din konto gør det nemt og sikkert at administrere de forskellige Microsoft-tjenester, da det hele er samlet på samme sted. Det gør også, at du ikke kan miste vigtige oplysninger eller f.eks. dine dokumenter, fordi det hele er samlet i skyen. Det er derfor meget sikrere for dig og kan hjælpe med at effektivisere din hverdag.

Hvordan opretter man en Microsoft konto?

Det er meget nemt at oprette en konto til Microsoft. Du skal bare bruge en e-mailadresse og en adgangskode, og så kan du oprette dig på Outlook.com eller på account.microsoft.com. Du kan bruge hvilken som helst e-mail til at oprette kontoen med. Der er også en vejledning, der kan hjælpe dig, hvis du har problemer med at oprette din konto. Når du har oprettet dig, så har du med det samme adgang til Microsofts tjenester.

Hvordan er sikkerheden på en Microsoft konto?

Microsoft lægger meget energi i sikkerhed, da det er essentielt for dem at beskytte brugerens privatliv. Der findes et stærkt Microsoft-team, der lægger alt deres energi i at forbedre sikkerheden og sikre brugernes konti. Hvis usædvanlig aktivitet bliver opdaget, så bliver der straks sendt en mail til brugeren og informeret om aktiviteten. Der er også mulighed for meget beskyttelse i form af sikkerhedskoder, en authenticator på telefonen, kontrol af den seneste aktivitet mm.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.