ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 30-12-2022

Hvad er .NET?

.NET er en slags udviklingsplatform eller et software framework, som primært kører på Microsoft Windows. Det er dog også muligt at versioner, der fungerer til både Linux og Mac. .NET, er en objektorienteret platform, som installeres på computeren.

Hvad bruges .NET til?

I .NET udvikles forskellige former for applikationer, der f.eks. bruges til web, desktop, computer eller gaming. .NET er smart, fordi det indeholder muligheden for at kode i mere end 30 forskellige sprog, heriblandt f.eks. Visual Basic, C# og F#. .NET blev designet for at kunne tilbyde samtlige computer-enheder at kommunikere med hinanden. Med .NET er det også muligt at opdatere personlighedsdata og synkronisere dette tværs gennem alle enhederne.

Andre fordele ved .NET

.NET tillader desuden en øget interaktion, som er kodet gennem et større brug af XML ift. HTML. .NET muligheder desuden centraliseret datalagring, hvilket gør det nemmere for dig at tilgå forskellige informationer, hvorudover dette også kan synkroniseres mellem enheder og bruger. Med .NET er det desuden muligt at integrere en række af forskellige og nyttige kommunikationsmedier, som f.eks. fax, e-mail og telefon.

.NET får større og større betydning

Dem i branchen ved allerede, at .NET kun vil blive større og større med tiden. Platformen tillader nemlig f.eks. udviklere at udvikle IoT (Internet of Things). Dette er noget, der spås at få meget betydning for vores digitale verden fremover, og her er .NET et vigtigt led i udviklingen.

Få hjælp til .NET

Ønsker du .NET installeret på din computer, så søg gerne assistance her hos os. Kom nemt og hurtigt i gang med at udvikle i .NET eller brug det til at få forskellige computer-enheder til at arbejde sammen. Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for .NET? Stil dine spørgsmål til os, og vi hjælper dig med at afklare de fordele, som du kan forvente at få med .NET.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.