ClockLæsetid: 2 minutter Sidst opdateret: 24-02-2023

Hvad er Add-on Domæne?

Hvis du har brug for at hoste flere hjemmesider på samme hostingkonto, så kan du benytte dig af "add-on domains". Dette er en funktion, der giver dig mulighed for at tilføje ekstra domænenavne til din hostingkonto og dermed hoste flere hjemmesider på samme hostingkonto.

Med et add-on domæne kan du oprette en separat hjemmeside, der fungerer uafhængigt af din primære hjemmeside. Det betyder, at du kan have forskellige indhold og design på dine forskellige hjemmesider, og de vil ikke påvirke hinanden. For eksempel kan du have en hjemmeside til din virksomhed og en anden hjemmeside til din hobby.

For at oprette et add-on domæne skal du først købe og registrere et nyt domænenavn. Derefter kan du tilføje dette domænenavn som et add-on domæne til din hostingkonto. Når du har tilføjet domænet, skal du oprette en separat mappe til din nye hjemmeside, hvor du kan uploade dine filer.

Et add-on domæne fungerer på samme måde som et almindeligt domæne, hvilket betyder, at du kan oprette e-mailadresser, underdomæner og andre funktioner, der er tilgængelige for et almindeligt domæne.

Det er vigtigt at huske, at hvis du benytter dig af en add-on domain, så vil det påvirke din serverressource, da du vil have flere hjemmesider, der kører på samme server. Derfor er det vigtigt at vælge en hostingplan, der passer til dine behov og ressourcer.

Husk, at du altid kan kontakte din hostingudbyder, hvis du har spørgsmål omkring addon domains eller andre funktioner, der er tilgængelige på din hostingkonto.

Spørgsmål og svar

Plus Hvor lang tid tager det at flytte mit domæne? Det er forskelligt for de individuelle domæneendelser hvor lang tid de tager at flytte. Derudover er der også nogle udbydere der holder længere på domænerne end andre. Det kan derfor tage fra et par timer op til 7-8dage.
Plus Er der binding på jeres webhotel? Nej det er der ikke. Du kan flytte dit domæne når det passer dig. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Kan I migrere vores hjemmeside til jer? Vi hjælper gerne med at flytte fra din nuværrende udbyder til os. Faktisk så flytter vi WordPress installationer gratis. Kontakt supporten for mere info.
Plus Kan jeg betale månedligt? Det er på nuværrende tidspunkt kun muligt at betale årligt for et MyHotel.
Plus Hvad er opsigelsesfristen? Der er ingen opsigelsesfrist. Man betaler et år forud for sit MyHotel, og ønsker man at flytte kan dette til hver en tid gøres. Forudbetalt leje tilbagebetales dog ikke.
Plus Hvad er en reseller? En reseller er f.eks et webbureau, udvikler eller lignende der ønsker at tjene penge på at videresælge webplads uden selv at hoste. Det gør vi muligt ved at whitelabel hele hosting miljøet.
Plus Hvad koster telefonsupport? Telefonsupport koster 625 DKK pr. opkald/sag.
Du kan naturligvis altid kontakte os gratis via enten e-mail eller chat.
Plus Hvordan opsiger jeg? Vi har lavet en guide til hvordan du opsiger.
Klik her, og se hvordan du opsiger.
Plus Kan jeg selv styre DNS? Du har naturligvis fuld kontrol over hele din DNS zone i vores kontrolpanel (cPanel).
Plus Får jeg IMAP eller POP3? Vores systemer understøtter begge dele, og du vælger derfor helt selv om du vil bruge IMAP eller POP3.