Hvornår modtager jeg en fornyelsesfaktura? Print 0

30 dages

30 dage før periodeudløb udsender YayHosting en fornyelsesfaktura på hhv. MyHotel ydelser samt domænefornyelse dog med undtagelse af .DK

Det er lidt anderledes med DK-Domæner da det er DK-Hostmaster der står for periode opkrævningen af disse. Du kan se mere på DK-Hosmasters hjemmeside angående dette.

Men hvornår fornyer i så mit .com domæne?

Alle domæneendelser (TLD'er) der fornyes gennem YayHosting.dk fornyes direkte hos registrar i det øjeblik betaling foretages hos YayHosting.dk
Vi anbefaler altid at betale domænefornyelser i god tid for at undgå suspendering af domænet.

Forhandlerhåndtering

I 2022 kom DK-Hostmaster med en forhandler model, lignende andre domæneendelser, der gør det muligt for en forhandler, som os, at styre og forny domænet for kunderne.
Da vi endnu ikke har oplevet stor efterspørgsel fra vores kunder til at understøtte dette har vi på nuværende tidspunkt ikke at understøtte det. Kontakt os hvis det har interesse for os, jo flere henvendelser jo større sandsynlighed for vi udvikler det :)
Du kan tilkendegive dit ønske om forhandlerhåndtering på email.