Mit domæne virker ikke - hvorfor? Print 1

.DK domæner Oftest skyldes det at du mangler at aktivere dit domæne. Dette skal foretages på DK Hostmasters hjemmeside hvor du skal logge ind med det brugernavn og PIN-kode du har modtaget fra dem (pr.mail - sendes typisk til dig 12-24 timer efter køb).

Der kan gå op til 24 timer fra du har aktiveret domænet til dit domæne er fuldt funktionsdygtigt på grund af DNS-opdateringer.

Andre domæner

Oftest skyldes det at der ikke er gået 24 timer endnu. Der kan gå op til 48 timer (normalt går der dog max 24 timer) fra du har købt domænet til dit domæne er fuldt funktionsdygtigt på grund af DNS-opdateringer.

Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte os.