Jeg kan ikke sende mails fra mit mailprogram - hvorfor? Print 0

Nogle internetudbydere blokerer for port 25 som bruges til afsendelse af e-mails (SMTP).
TDC / Fullrate er kendt for at være blandt disse internetudbydere, men der er også andre.

Du skal indstille den udgående post port til 465 & aktivere SSL i stedet for port 25.
Når du har ændret dette kan du sende mails igennem os.

1) Login på kundeområdet

2) Tilgå kontrolpanelet (cPanel)

3) Under afsnittet "Mail" finder du "Mailkonti"

4) Her ses dine mailkonti, ud for én af dem kan du vælge at Connect Devices

Generel opsætningsvejledning

SSL opsætning (Anbefalet)
Brugernavn: Brugernavn@DitDomæne.dk
Adgangskode: Brug adgangskoden til mailkontoen.
Indgående server: mail.DitDomæne.dk
  • IMAP Port: 993
  • POP3 Port: 995
Udgående server: mail.DitDomæne.dk
  • SMTP Port: 465
IMAP, POP3 og SMTP kræver logon med brugernavn og adgangskode
Non-SSL opsætning (Ikke anbefalet)
Brugernavn: Brugernavn@DitDomæne.dk
Adgangskode: Brug adgangskoden til mailkontoen.
Indgående server: mail.DitDomæne.dk
  • IMAP Port: 143
  • POP3 Port: 110
Udgående server: mail.DitDomæne.dk
  • SMTP Port: 587
IMAP, POP3 og SMTP kræver logon med brugernavn og adgangskode