Hvordan får jeg support? Print 1

Mangler du assistance? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar enten på chat eller mail.

For hurtig betjening

Anbefaler vi at du kontakter os via den indbyggede chat funktion her på siden. Du finder den nede i højre hjørne af siden :)

Foretrækker du mail?

Så er du velkommen til at skrive til os på support@yayhosting.dk

Er du kunde? Så husk at skriv fra den e-mail der er tilknyttet din kundekonto for hurtigere ekspedition.

Telefon?

Som udgangspunkt er telefonsupport et tillægsprodukt og der ydes derfor kun telefonsupport til rebellere der har tilkøbt dette.

Ønsker du alligevel telefonsupport, så koster dette 625kr pr opkald/sag.