Vidensdatabase - få svar på de mest gænse spørgsmål


Hvor finder jeg min FTP bruger? Print 0

Ved oprettelsen, modtog du en mail med login til cPanel. Der står "MyHotel oprettet" i emne feltet.

 

Login til cPanel gælder også som din FTP bruger.

 

Hvis du har fået slettet mailen, eller af en anden årsag ikke kan finde den, så skriv til os på support@yayhosting.dk, så kan vi gensende mailen.

 

Du kan også læse vores guide til hvordan du opretter din egen bruger, lige her.

« Tilbage

Stadig brug for hjælp?

Fandt du ikke det du ledte efter?

Vi svarer som regel indenfor 24 timer ved at fange os enten på support@yayhosting.dk eller via chatten.

Kontakt YayHosting.dk