Sådan skifter du koden til din indbakke Print 0

Du har garanteret prøvet det før, du har glemt koden til din mail og skal have den gendannet.

Det er der heldigvis råd for. Læs med her og find ud af hvordan du nulstiller koden til din indbakke:

Start med at logge på kundepanelet via https://yayhosting.dk/client/clientarea.php

Når du er logget ind trykker du på Webhotel - MyHotel

Herinde trykker du på MAILKONTI under Genveje

Tryk nu på Administrer ud for den indbakke du ønsker at skifte koden for.

Ny adgangskode indtaster du din nye kode. I bunden af siden trykker du på Update Email Settings

Nu har du ændret koden til din indbakke.