Afinstaller applikationer i Installatron Print 0

Du vil have ryddet op på dit WebHotel og skal måske have fjernet et site eller to. Her lærer du hvordan nemt og enkelt afinstallere dine gamle sites.

Log på kundesiden og klik herefter ind på cPanel (Indsæt link til hvordan logger jeg på cPanel)

I Software fanen i cPanel, trykker du på Installatron Applications Installer.

Sæt nu et flueben ud for det site du ønsker at afinstallere og tryk Afinstaller

Nu skal du trykke afinstaller igen og så bliver siden afinstalleret.