Gendannelse af Konto med JetBackup Print 0

Der er foregået uhensigtsmæssig aktivitet på din cPanel konto. Nogen har måske tvunget sig adgang og har slettet noget der ikke skulle være slettet, ændret i en database som har ødelagt den eller noget helt tredje. Nu vil du gerne have gendannet dine data til en tidligere dato, før denne hændelse.

OBS: På nogle af vores servere er JetBackup 5 installeret, hvorfor det ser en smule anerledes ud. Her skal du under Filer trykke på JetBackup 5 for at komme i gang.

Log på cPanel
Under JetBackup trykker du på Full Account Backups.

Tryk på Restore ud for den dato du ønsker at gendanne fra.
Du sætter flueben i Are you sure you want to restore this account?
Tryk nu på Add to Restore Queue.

I Queue under JetBackup kan du se hvor langt gendannelsen er kommet.

Sådan! Nu har du gendannet din konto.