Gendannelse af Database med JetBackup Print 0

Din database er ødelagt! Du ved ikke hvad der er sket, men lige om lidt så ved du hvordan du gendanner den!

OBS: På nogle af vores servere er JetBackup 5 installeret, hvorfor det ser en smule anerledes ud. Her skal du under Filer trykke på JetBackup 5 for at komme i gang.

Log på cPanel
Under JetBackup vælger du Database Backups.

JetBackup Datase Backup
Når du har besluttet hvilken dato du ønsker at gendanne databasen fra, trykker du Restore.
Marker i Are you sure you want to restore this account? Og tryk Add to Restore Queue.

JetBackup Database Backup Restore

For at bekræfte om gendannelsen er færdig, igangværende eller mislykkedes, så kan du på forsiden i cPanel under JetBackup trykke på Queue.

Du har nu gendannet din database!