Gendannelse af filer og mapper med JetBackup Print 0

Du har desværre haft ubudne gæster på dit site og de har ødelagt det ved at slette hele wp-content. Hvad gør du nu?

Jo, du gendanner da mappen, fra én af de mange backups!

OBS: På nogle af vores servere er JetBackup 5 installeret, hvorfor det ser en smule anerledes ud. Her skal du under Filer trykke på JetBackup 5 for at komme i gang.

Se her hvordan du gør:

Hvis ikke du er logget på dit dashboard på Yayhosting, så gør det og log dernæst på cPanel.

Under JetBackup, vælger du File Backup

JetBackup File Backup
Tryk nu på FILE MANAGER ud for den dato du vil gendanne dine filer fra.

JetBackup Fil e Backup Manager

Tryk på public_html

JetBackup File Backup Restore

Marker nu wp-content og tryk derefter på Restore Selected

Sæt flueben i "Are you sure you want to restore this account?" og tryk "Add to Restore Queue".

Hvis du nu går tilbage til forsiden af cPanel og trykker på Queue under JetBackup, så vil du kunne se om den er færdig med at gendanne under Status

Sådan, nu har du gendannet wp-content og dit site fungere igen!