Kan ikke få adgang til xmlrpc.php udefra serveren Print 0

Vi har globalt blokeret for alle kald til XMLRPC.php filen. Dette af hensyn til sikkerheden.

I vores plugin til cPanel kan du åbne for XMLRPC generelt eller specifikke IP'er som f.eks jetpack o.l.

Sådan åbner du op. I Kontrolpanelet (cPanel) finder du sektionen Sikkerhed, her klikker du på Security Manager.

I denne oversigt vises alle dine tilføjede domæner. Ud for hvert enkelt kan du de/aktiverer XMLRPC.

Det er også muligt blot at whiteliste enkelte IP'er, som f.eks Jetpack's via IP adresse siden.

Vi anbefaler at du blot åbner for nødvendige IP'er.