Hvordan bruger jeg Wordpress one-click installer? Print 0

For at anvende Wordpress one-click installer under cPanel, skal du følge disse trin:

1. Log ind på dit cPanel-dashboard. Du kan gøre dette ved at besøge din hostingudbyders hjemmeside og logge ind på din konto.
  2. Når du er logget ind, skal du finde sektionen "Softaculous Apps Installer" på dit cPanel-dashboard.
  3. Klik på Wordpress-ikonet.
  4. Du vil blive omdirigeret til en ny side, du skal vælge den blå knap "Install".
  5. Under "Software Setup" skal du vælge det domænet, som du ønsker at installere Wordpress på.
  6. Under "Site Settings" – Bestem din hjemmesidens titel og dens beskrivelse.
  7. Under "Admin Account" – Bestem dit brugernavn og din kodeord til at logge ind på Wordpress siden på.
  8. Når du har indtastet alle oplysningerne, skal du klikke på "Install" nederst på siden, og Wordpress vil blive installeret på dit domæne.
  9. Efter installationen er afsluttet, vil du modtage en bekræftelsesbesked med oplysninger om din Wordpress-installation, inklusiv dit brugernavn og adgangskode til din Wordpress-administrator.
  10. Log ind på din Wordpress-dashboard ved at gå til din domæneadresse efterfulgt af "/wp-admin" og indtaste dine administratoroplysninger for at få adgang til Wordpress-kontrolpanelet.

Nu er du klar til at begynde at tilpasse og administrere din Wordpress-installation.