Opsætning af e-mail på iPhone Print 0

Her er trinene til at opsætte en e-mail-konto på din iPhone:

1) Åbn "Indstillinger" på din iPhone.

2) Rul ned og klik på "Mail".

3) Klik på "Tilføj konto".

4) Vælg "Anden”.

5) Vælg derefter "Tilføj e-mailkontoen".

6) Indtast dit navn, din e-mailadresse, adgangskoden til din konto og en beskrivelse. Klik på "Næste".

7) Vælg din protokol – Vi anbefaler IMAP over POP3.

8) Indgående Post

Værtsnavn: mail.ditdomæne.dk

Brugernavn: Skriv din e-mailen igen.

Kodeord: E-mails kodeord.

Port: 993

Udgående Post

Værtsnavn: mail.ditdomæne.dk

Brugernavn: Skriv din e-mailen igen.

Kodeord: E-mails kodeord.

Port: 465

9) Klik på "Næste". Herefter vil iPhone tænke, det kan tage op til et minuts tid.

10) Hvis den godkender dine oplysninger, så er din mailkonto oprettet. Tryk derefter på "Gem". Hvis den ikke godkender dine oplysninger, kan det tyde på, at der er en trykfejl, start forfra.

Bemærk, at hvis du har lige ændret på navneservere, kan det være årsagen, da navneserverskift kan tage op til 24 timer.

Hvis du har brug for at opsætte en e-mail-konto på din iPhone, som ikke er en af de understøttede e-mail-udbydere, kan du muligvis opsætte kontoen manuelt ved at angive indstillingerne for serveren og porte manuelt. Du kan finde disse oplysninger på din e-mail-udbyders hjemmeside eller kontakte deres supportteam for hjælp.