Opsætning af FileZilla Print 0

FileZilla er en populær open source FTP-klient, som giver dig mulighed for at uploade og downloade filer fra din webserver. Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du opsætter FileZilla:

1. Download og installer FileZilla klienten på din computer.
  2. Åbn FileZilla klienten.
  3. Klik på "File" i øverste venstre hjørne, og vælg "Site Manager".
  4. Klik på "New Site" knappen.
  5. Navngiv din nye site i det øverste felt.
  6. I "Host" feltet, skal du indtaste din webserver adresse (f.eks. ftp.ditdomæne.dk).
  7. Vælg "FTP" fra "Protocol" rullemenuen.
  8. Vælg "Normal" fra "Encryption" rullemenuen.
  9. Indtast dit brugernavn og adgangskode i de tilsvarende felter.
  10. Klik på "Connect" for at oprette forbindelse til din webserver.
  11. Når du har oprettet forbindelse, vil FileZilla vise en liste over filer på din webserver i den nederste del af vinduet.
  12. For at uploade en fil til din webserver, skal du trække filen fra din computer til den ønskede mappe på din webserver.
  13. For at downloade en fil fra din webserver, skal du trække filen fra mappen på din webserver til den ønskede mappe på din computer.
  14. "public_html" er mappen, der viser dine hjemmeside. Herunder er det vigtigt, at du har en "index.php" file.

Det er altid en god idé at sikre dig, at du har de korrekte tilladelser og at du uploader og downloader filer til de rigtige mapper på din webserver. Hvis du er usikker på noget, bør du kontakte din webhosting support eller en erfaren webudvikler for hjælp.