Hvor meget plads har hver mailkonto? Print 1

Som kunder hos os får du et cPanel kontrol med dit webhotel. Med cPanel har brugeren rettigheder til at administrere deres mailkonti. Herunder kan man konfigurere, hvor meget GB de forskellige mailkonti have.

1. Du skal være logget ind i cPanel.
  2. Under sektionen ”Mail”, skal du vælge ”Mailkonti”.
  3. Her ser du et overblik over dine mailkonti. Ønsker du at justere på deres lagerplads, skal du trykke på ”Administrer” knappen til højre for e-mailen. Du har også mulighed for at sætte mailkontoen til at have ubegrænset plads.