Hvordan genopretter jeg mit .dk domæne? Print 0

Hvis du har glemt at betale DK-Hostmaster, kan de suspenderet dit domæne. Når det er sket, kan du hverken modtage eller sende mails, og ingen vil kunne tilgå din hjemmeside.

Du kan tilgå "selvbetjening.dk-hostmaster.dk". I midten af siden er der en lyseblå boks, derpå kan du skrive dit domæne og tryk på pilen, som ligger ved siden af.

Er dit domæne suspenderet, skal du betale et genopretningsgebyr for at få domænet åbnet igen.