Hvordan får jeg en anden PHP verision? Print 0

Ønsker du at anvende en anden PHP version, end den du har? Du kan ændre din PHP version på kontrolpanelet(cPanel).

Når du er logget ind i cPanel, så skal du vælge "MultiPHP Manager".

Her vises en liste af dine domæner, marker den lille boks foran dit domænenavn, og kør musen hen over "PHP-version". Vælg din PHP-version og klik derefter på "Anvend".

Bemærk, ændring af PHP-version kan resulteres i, at din hjemmeside gå ned. Årsagen kan være, at dine PHP-koder understøtter ikke den nye/gammel PHP-version.