Hvilke protokoller skal du vælge? Print 0

Vi understøtter både IMAP og POP3 på vores mailservere. Det er god ide at kende forskellen mellem de to protokoller.

POP3-protokollen henter enheden mails på mailserveren og sletter mails derefter på mailserveren. Denne protokol er ikke ideal til at opsætte flere enheder på.

IMAP-protokollen giver brugeren til at opsætte flere enheder til mailserveren, hvor enhederne vil ses ens ud. Sletter du en mail, vil den blive slettes på alle enheder inkludere på mailserveren.