Vidensdatabase - få svar på de mest gænse spørgsmål


Hvordan oprettes kontakter i webmailen? Print 0

Du opretter kontaktpersoner i din kontaktbog ved at:

1) Klik på kontakter i venstre menuen

2) Klik på Opret ikonet i top menuen

3) Udfyld data og tryk gem.

 

Opret kontaktperson

 

 

Kan Roundcube auto gemme?

Nej det kan den desværre ikke. Men her er et smart lille trick.  :0)
Når du modtager mails fra folk du mailer meget med, kan du hurtigt gemme deres mail i adressebogen ved at klikke på deres navn og dernæst "Føj til adressebogen". 
Nu er kontaktpersonen gemt i adressebogen, klar til hurtig brug næste gang. 

 

 

Opret en kontaktperson

« Tilbage

Stadig brug for hjælp?

Fandt du ikke det du ledte efter?

Vi svarer som regel indenfor 24 timer ved at fange os enten på support@yayhosting.dk eller via chatten.

Kontakt YayHosting.dk