Forbind til MySQL fra din computer Print 0

Overvej om ikke phpMyAdmin er en bedre løsning til dig. Da vi holder det sikkerhedsopdateret m.m.

Vil du alligevel forbinde lokalt fra, så er der her en guide.

Opsætning til ekstern forbindelse:

1) Log ind i kundeområdet

2) Tilgå kontrolpanelet

3) Under afsnittet "databaser" finder du "Ekstern MySQL"

MySQL ekstern

4) Her tilføjes din IP for at låse op for din ip.
OBS: Det er muligt at %. Pas på med denne funktion da det gør at alle IPer kan tilgå din MySQL database public og forsøge at brute force attack den.

Tillad ekstern IP til MySQL

Herefter kan du tilgå MySQL serveren via f.eks HeidiSQL eller MySQL Connector med følgende oplysninger:

Værtsnavn: ditdomæne.dk
Port: 3306
Bruger: Den du har oprettet under "MySQL guiden"
Databse: Den du har opretter under "MySQL guiden