Opret en redirect Print 0

Hvis du har behov for at redirect (også kaldet både viderestilling og forward) fra en adresse til en anden kan du enten gøre dette manuelt via .htaccess filen.

Men vores kontrolpanel kan også hjælpe dig sådan her:

1) Log ind i kundeområdet

2) Tilgå kontrolpanelet (cPanel)

3) Under afsnittet Domæner vælges "Omdirigeringer"

Domæner

4) Her vælges om det er 301 Permanent eller 302 Midlertidig

Ydermere er det muligt at vælge hvilket domæne det gælder hvis du har flere.

I feltet markeret med "/" indtastes din url efter / du ønsker at redirect. f.eks hvis du vil redirect https://ditdomæne.dk/om-os/ til https://ditdomæne.dk/about-us/

Så indtaster du i /om-os/ og i omdirigering til: https://ditdomæne.dk/about-us/

Klikker gem, og så virker den.

Opret 301 redirect