Hvordan laver man en PHP redirect? Print 0

Du kan nemt lave en PHP redirect med blot en enkelt kode.

Lad os sige du vil redirect alting fra http://gammeldomæne.dk til https//nytdomæne.dk

Så går du i rod mappen for http://gammeldomæne.dk og opretter en index.php fil med følgende kode:

<?php header("Location: http://www.redirect.to.url.com/"); ?>

Gemmer filen, og nu virker din redirect.

Skal du lave mange redirect bør du overveje om .htaccess redirect er bedre til dig. Kontrolpanelet kan oprette dem automatisk for dig. Se her hvordan.