Vidensdatabase - få svar på de mest gænse spørgsmål


Hvordan opretter jeg en MySQL database og bruger? Print 0

Vores 1-klik installere gør hele arbejdet for dig, men skulle du alligevel have brug for at lave en database og bruger - f.eks til dit eget projekt - så se her hvordan.

 

1) Åben kontrolpanelet (cPanel)

 

2) Find afsnittet "databaser" klikker du på "Guiden MySQL-database"

 MySQL ekstern

 

3) Følg stepsne i kontrolpanelet og der oprettes både en bruger og database med de rigtige rettigheder. 

 

« Tilbage

Stadig brug for hjælp?

Fandt du ikke det du ledte efter?

Vi svarer som regel indenfor 24 timer ved at fange os enten på support@yayhosting.dk eller via chatten.

Kontakt YayHosting.dk