Hvordan retter jeg DNS oplysninger på mit domæne? Print 0

Du kan rette DNS og MX records via cPanel kontrolpanelet. Du logger på cPanel kontrolpanelet direkte fra kundecenteret.

Vær opmærksom på, at selv de mindste ændringer kan lede til at dit domæne bliver inoperativt i op til 24 timer. Hvis du ikke har erfaring inden for DNS-styring, skal du være meget varsom med dette system.

1) Log på kundeområdet

2) Dernæst kontrolpanelet (kan også tilgås direkte)

3) Find afsnittet "Domæner" og vælg "Zone Editor"

Domæner

4) Hvis du har mere end ét domæne vælger du hvilket

Zones

5) I Zone Editoren er det muligt at redigere A, CNAME, MX, SRV, TXT