Hvad er forskellen på Sub-, Parked -og Addon domains? Print 0

Vi bliver tit spurgt om dette, og svaret er rent faktisk ret simpelt.

Parked domain (parkeret domæne)

• Du har to domæner mitwebsted.dk og mit-andet-websted.dk
  • mitwebsted.dk er domænet til dit websted og du vil gerne tilføje mit-andet-websted.dk.
  • Du ønsker at begge domæner peger på samme placering. Med andre ord ligemeget om du skriver mit-andet-websted.dk eller mitwebsted.dk vil samme hjemmeside dukke op.
  • Selve domænet kan købes
  • Når du har købt domænet kan du tilføje det via cPanel kontrolpanelet.

Addon domain (ekstra domæne)

• Du har to domæner mitwebsted.dk og mit-andet-websted.dk.
  • Du ønsker at de to domæner køre som helt adskilte hjemmesider. Med andre ord skal hvert domæne have sit eget indhold.
  • Selve domænet kan købes

Sub domain (subdomæne)

• Lad os antage at du domænet mitwebsted.dk.
  • Du installere et forum som du placere på følgende placering mitwebsted.dk/forum.
  • Du kan nu oprettet forum til at være et sub domæne ved at tilføje det som sub-domain i cPanel kontrolpanelet.
  • Nu kan du tilgå forummet både på mitwebsted.dk/forum og forum.mitwebsted.dk.
  • Denne service er gratis på alle vore webhoteller.