Er det muligt at tilpasse php.ini? Print 0

Nej, det er ikke muligt at ændre direkte i PHP.ini for dit webhotel, dog har vi åbnet op for de mest efterspurgte funktioner, således at du kan ændre på disse.

Hvis der skulle være funktioner som ikke er på listen, men som du har brug for at få ændret på - er du velkommen til at kontakte vores support.

1. Tilgå cPanel (kontrolpanelet) for dit MyHotel.

Det er nødvendigt at du selv vælger hvilken PHP version du vil køre, før du kan ændre på PHP.ini.
    Har du allerede valgt en PHP version skal du springe til trin 4 i denne vejledning.

2. Find derfor punktet Software/Services og klik på Select PHP Version.

3. Vælg den PHP version du ønsker at køre - er du i tvivl så vælg den nuværende version (uden at der står NATIVE foran denne).
    Klik herefter på knappen Set as current

4. Tryk på Switch To PHP Settings for at få vist listen over PHP settings du kan ændre

5. Klik nu på den PHP setting du ønsker at ændre (i dette eksempel har vi fx klikken på 64M udfor memory_limit - herefter dukker der en liste op med mulighederne der kan ændres til).
    Afslut ved at tryk Apply