Hvordan tilføjer jeg ekstra domæne? Print 0

Når du har et MyHotel har du mulighed for at tilføje et ubegrænset antal domæner til dit webhotel.
I denne vejledning fortæller vi hvordan du tilføjer et ekstra domæne til dit MyHotel.

Hvis du allerede har købt det domæne du ønsker at tilføje skal du gøre følgende:

1) Først og fremmest skal du tage stilling til hvordan dit domæne skal fungere på dit MyHotel. (Læs evt. forskellen på Addon, Sub & Parked domain)

2) Herefter skal du tilføje domænet til dit MyHotel - dette gøres i kontrolpanelet. (Se nederst her på siden)

3) Nu skal du sørge for at dit domæne rent faktisk peger på dit MyHotel. Dette gøres ved flytte domænet til vores navneservere (ns1.yayhosting.dk, ns2.yayhosting.dk).

3a) Har du et .DK domæne skal du tilgå dk-hostmasters hjemmeside og foretage en såkaldt redelegering.
3b) Har du et udenlandsk domæne skal du flytte domænet til YayHosting. Dette gøres i kundecenteret under dit MyHotel. Her kan du trykke på 'Bestil/flyt domæne(r)' i menuen til venstre.

4) Efter du har udført overstående kan der gå alt fra 2-72 timer. Vores erfaring viser at der normalt går 2-8 timer.

Hvis du IKKE allerede har købt det domæne du ønsker at tilføje skal du gøre følgende:

1) Først og fremmest skal du købe domænet. Dette gøres i kundecenteret når under dit MyHotel - her kan du trykke 'Bestil/flyt domæne(r)' i menuen

2) Du skal tage stilling til hvordan dit domæne skal fungere på dit MyHotel  (Læs evt. forskellen på Addon, Sub & Parked domain)

3) Herefter skal du tilføje domænet til dit MyHotel - dette gøres i kontrolpanelet. (Se nederst her på siden)

4) Efter du har udført overstående kan der gå alt fra 2-48 timer. Vores erfaring viser at der normalt går 2-8 timer.

Sådan tilføjer du et ekstra domæne til dit MyHotel via kontrolpanelet.

1) Log ind i kundeområdet

2) Tilgå kontrolpanelt

3) Find afsnittet "Domæner" og klik på "Domæner"

4) Klik herefter på "Create A New Domain

5) Her udfyldes domænet og du klikker på "Send"

OBS: Alt afhængigt af hvordan dit ekstra domæne skal fungerer skal du vælge forskellen oprettelses metoder herover. (Læs evt. forskellen på Addon, Sub & Parked domain)

1) Parked domain
Domænet parkeres ovenpå det eksisterende og deler filer med hoveddomænet. => Udfyld domæne & bibehold fluebenet "Share document root"

2) Addon domain
Domænet fungerer selvstændigt og får ejet roddir i webhotellet til upload af separate webfiler eller installation af f.eks wordpress. => Udfyld domænet & fjern fluebenet "Share document root"

3) Subdomain
Et subdomæne kan f.eks være blog.XYZ.dk. Her kan du igen vælge at dele mappe med hoveddomænet eller egen roddir.